Gratis telefonisch spreekuur voor Relatieproblemen

Relatiecoaching Vlechtwerk biedt je een telefonisch spreekuur om te praten over problemen en moeilijkheden die jullie ondervinden in de relatie.  

Voor het telefonische spreekuur kun je bellen naar 06 12 88 20 31. Aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden (uiteraard zijn de belkosten wel voor eigen rekening). Bellen kan op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Door de Lockdowns kunnen relaties onder druk komen staan én dan is het ook nog vakantie. De kinderen zijn thuis, je/jullie moeten thuiswerken, het enige uitje is een boodschap bij de supermarkt, bezoek ontvangen of op bezoek gaan is beperkt, attracties zijn gesloten en het is geen weer om er buiten op uit te gaan.

Jullie zitten dicht op elkaar en zijn vooral op elkaar aangewezen. Hierdoor is het soms best lastig om het gezellig te houden he? Relatiecoaching Vlechtwerk biedt je graag een luisterend oor.

Door te praten over je zorgen en je hart te luchten ontstaat er weer frisse energie en kun jij er weer tegenaan. Er ontstaat weer ruimte voor creativiteit om beter met moeilijke situaties om te kunnen gaan. Dat is niet alleen fijn voor jou maar komt ook de rest van je gezin ten goede.

Kortom: pak de telefoon en bel!

Voor meer informatie kijk op onze website.