Geen wachtlijst

1e gesprek gratis & vrijblijvend

Kan overdag of 's avonds

Je kan op elk moment stoppen

Wat is relatiecoaching en voor wie is dit?

Een relatie kun je vergelijken met een vlechtwerk. Wanneer twee personen een relatie krijgen vervlechten twee levens zich met elkaar, met alle aardigheden en eigenaardigheden van dien. In het begin van de relatie wordt er gewerkt om het relatievlechtwerk glanzend, sterk en mooi te maken. Maar na verloop van tijd kunnen er gaatjes ontstaan, er raken draadjes los of de glans gaat er af. Dan wordt het tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Als relatiecoach kan ik jullie helpen je bewust te worden van patronen, gedachten en gevoelens die jullie in de weg staan om je fijn te voelen in jullie relatie.

Relaties zijn voor iedereen belangrijk en we doen allemaal ons best om onze relaties goed te houden. Maar ups en downs komen in elke relatie voor. Dat is normaal.

Praten is belangrijk. Je openstellen voor de ander. Eerlijk zijn over wat je dwars zit en je verlangens en verwachtingen met elkaar delen zijn nodig om weer dichter bij elkaar te komen.

Ik help je bij de 1e stap

Een gesprek beginnen over iets wat je raakt en waarin je  je kwetsbaar voelt kan al snel leiden tot ruzie, waarbij jullie in oude patronen terecht komen. Het gaat van kwaad tot erger en de afstand tussen jullie wordt groter in plaats van kleiner. Met zijn tweeën kom je niet verder.

Relatiecoaching kan je hierbij helpen. Een gesprek onder leiding van een relatiecoach, als onpartijdige derde, verloopt vaak anders dan een gesprek met zijn tweeën.

De relatiecoach:

  • voorkomt dat jullie steeds maar weer in dezelfde cirkels ronddraaien.
  • biedt jullie inzicht in de patronen die in jullie relatie zijn ontstaan.
  • biedt een veilige omgeving waarin je elkaar durft te vertellen wat je dwars zit en wat je graag zou willen.
  • helpt jullie om je hart weer voor elkaar te openen.

Het aangaan van relatiecoachgesprekken vraagt van jullie moed, openheid, eerlijkheid, zelfreflectie en doorzettingsvermogen, maar wat zou het fijn zijn als je na afloop zou kunnen zeggen dat:

  • jullie elkaar beter begrijpen
  • jullie gemakkelijker met elkaar communiceren
  • jullie je energieker en gelukkiger voelen
  • jullie weer blij met elkaar zijn.
  • Kortom: jullie relatievlechtwerk weer liefdevol, glanzend en sterk is!

Eén-persoons-sessie
Ook als jij behoefte hebt om in je eentje over jullie relatie te praten ben je welkom. Je zorgen van je afpraten kan enorm opluchten. De relatiecoach biedt een luisterend oor en kan je inzichten geven waar je mee verder kunt. Wellicht dat je er dan gemakkelijker met je partner over kunt praten. Misschien wil je partner zelfs meekomen naar de gesprekken bij de relatiecoach?

Mediation
Voor het geval het niet gaat lukken om jullie relatie te verbeteren en jullie tot de conclusie komen dat het beter is om jullie relatie te beëindigen, kan ik jullie begeleiden bij het afronden van de relatie. Het is belangrijk om de relatie goed af te wikkelen en de zaken uit te praten. Dit helpt jullie bij het ingaan van jullie nieuwe levens. Vooral als er kinderen zijn dan blijf je, door hen, met elkaar verbonden en is het in het belang van de kinderen dat jullie goed met elkaar blijven communiceren.

Wacht niet te lang, want kleine gaatjes zijn gemakkelijker te repareren dan grote. Hoe langer je wacht des te groter is de kans dat je uit elkaar groeit en het vlechtwerk niet meer te repareren is.

Contact

Je kan mij direct bellen, mailen of hieronder een bericht sturen. Of vink Bel mij terug aan en ik bel jou.

Bericht sturen

Telefoonnummer

Adres

Relatiecoaching Vlechtwerk
’t Oldehof 10
9951 JZ Winsum