Geen wachtlijst

1e gesprek gratis en vrijblijvend

Kan overdag of ’s avonds

Je kan op elk moment stoppen

Werkwijze

Als relatiecoach help ik jullie bewust te worden van patronen, gedachten en gevoelens die jullie in de weg staan in jullie relatie. We starten altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek ter waarde van 100 euro, dit kan samen of apart van elkaar.

Het doel ervan is om elkaar te ontmoeten en te zien of er een klik is. Voor een optimaal coaching traject is het van groot belang dat er een goede klik tussen ons is. Het is belangrijk dat de gesprekken plaatsvinden in een sfeer waarin iedereen zich veilig voelt. Het kan bij jullie of bij mij op locatie. Hierna mag je zelf bepalen of je verder wilt. Wat de uitkomst ook is, je hebt er altijd wat aan.

Nadat we op basis van het kennismakingsgesprek hebben besloten dat er een voldoende klik is om het gesprek aan te gaan, gaan we de punten inventariseren waar jullie graag aan willen werken. Af en toe praat ik ook met jullie individueel.
Jullie bepalen zelf het aantal en de frequentie van de sessies en zijn vrij om elk moment met het coaching traject te stoppen.

Optioneel
Als jullie er voor voelen combineer ik de gesprekken met creatieve oefeningen. Dit kan vooral verhelderend zijn wanneer het moeilijk is om je gevoelens onder woorden te brengen. Door bijvoorbeeld te tekenen kunnen er onbewuste aspecten aan het licht komen die je bruikbare inzichten kunnen geven. Enige tekenervaring is hier niet voor nodig.

Tarieven

  • Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
  • Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en kost 100 euro (voor 2 personen)
  • Voor 1 persoon duurt de sessie 1 uur en kost 50 euro.
  • Bij voorkeur kom ik bij jullie thuis. Ik breng dan de reiskosten in rekening op basis van €0,21 per km.

“Gea kan heel goed luisteren en weet vrijwel direct de vinger op de zere plek te leggen. Ze bekijkt de dingen objectief en van twee kanten. Ze kan goed analyseren en heeft een groot inlevingsvermogen. Ik ben blij met de adviezen die ze ons gegeven heeft. Daar kunnen we mee verder.”

Wegens privacyredenen zijn de reacties anoniem weergegeven

“Gea, jouw hulpverlening aan ons heeft ons, mijns inziens, bij elkaar gehouden. Jij reageerde heel rustig op mij toen ik behoorlijk overstuur was. Jij wist mij/ons weer de juiste weg te laten zien en geen partij te kiezen voor een van beide. Dank.”

Wegens privacyredenen zijn de reacties anoniem weergegeven

“Tijdens de coachgesprekken vind ik je zorgvuldig en je kunt goed ontrafelen. Jouw aandacht is geheel op ons gericht en je treedt zelf niet op de voorgrond.”

Wegens privacyredenen zijn de reacties anoniem weergegeven

Gea Gunnink

Relatiecoach

Gea Gunnink (1960) heeft jarenlang als jurist en welzijnswerker gewerkt.

Ze heeft in aansluiting op een mediation-opleiding een opleiding tot relatiecoach gevolgd. Doordat ze ook een opleiding tot kunstzinnig gespreksleider heeft gevolgd kan ze creatieve oefeningen in de gesprekken verwerken, in overleg met en afgestemd op de wensen en behoeften van haar cliënten.

Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van conflicten.

Mensen omschrijven Gea als empathisch, benaderbaar, betrouwbaar, geduldig, intuïtief, creatief, analytisch, onpartijdig, en zorgvuldig.

Contact

Je kan mij direct bellen, mailen of hieronder een bericht sturen. Of vink Bel mij terug aan en ik bel jou.

Bericht sturen

Wil je dat Gea je contact opneemt via de telefoon of mail?

Telefoonnummer

Adres

Relatiecoaching Vlechtwerk
’t Oldehof 10
9951 JZ Winsum